ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ο προσανατολισμός στην ΟΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων και λειτουργιών της ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου Coca – Cola Τρία Έψιλον, αποτελεί στρατηγική επιλογή και κεντρικό άξονα της πολιτικής μας. Η ποιότητα για την ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΑΒΕΕ δεν περιορίζεται απλά στην προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Για εμάς ποιότητα σημαίνει σεβασμός στους καταναλωτές, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας, προτεραιότητα στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος μέσω της εφαρμογής του ISO 14001:2004, την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, και τη δέσμευση στους μετόχους και τους πελάτες μας για την επιτυχή και κερδοφόρο πορεία της εταιρίας.

Για να πετύχουμε τους παραπάνω στόχους έχουμε καθορίσει σύστημα σχεδιασμού, υλοποίησης, παρακολούθησης και συνεχούς βελτίωσης των δραστηριοτήτων του εργοστασίου και έχουμε οργανώσει τη διαχείριση των πόρων μας (ανθρώπινο δυναμικό, εξοπλισμός, υλικά) σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τουs όρους των προτύπων ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, ISO/TS 22002-1:2009, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007.

Ποιότητα

Τα πατατάκια Tsakiris φτιάχνονται αποκλειστικά από διαλεγμένες, 100% φυσικές πατάτες και αγνά φυσικά υλικά. Το λάδι είναι φυτικό προϊόν και οι γεύσεις και τα αρώματα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους, πληρούν όλες τις νομοθετικές προδιαγραφές ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας.

Όλα τα προϊόντα Tsakiris παράγονται  με σύγχρονο και αυτοματοποιημένο εξοπλισμό και κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Για την διασφάλιση ενός υψηλού επίπεδου προδιαγραφών τελικού προϊόντος, η διαδικασία παραγωγής αναβαθμίστηκε πρόσφατα με ένα πολλαπλής ροής τηγάνι με στόχο:

Πιο τραγανά και γευστικά πατατάκια

Βελτίωση της ποιότητας του τελικού προϊόντος

Φιλικότερες προς το περιβάλλον επιδόσεις

Η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων διασφαλίζεται σύμφωνα με την εφαρμογή των συστημάτων ISO 9001 και ISO 22000.

Παράλληλα, η πρωτοποριακή συσκευασία των προϊόντων Tsakiris εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα και προστατεύει αποτελεσματικά το προϊόν, διατηρώντας τη φρεσκάδα και τη μοναδική γεύση τους.